#ErasmusDays2022

Учиме да играме голф и дознаваме повеќе информации за тоа како младите лица може да се приклучат кон Erasmus Plus.

2022 година е Европска година на младите (EYY)🧍‍♀️🧍🏻✔️

Млади лица, Ерасмус + координатори како и претставници од невладиниот сектор имаа одлична можност да го претстават она што веќе го имаат постигнато кога станува збор за вклучувањето на младите луѓе во Erasmus Plus. Како и одлична прилика младите да ги споделат своите Ерасмус + приказни и да инспирираат други млади лица да се приклучат кон програмата.

Овој настан е дел од серијата на настани посветени на #ErasmusDays2022

Национална агенција за европски образовни програми и мобилност

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

The project is co-funded by EU through the Interreg-IPA CBC Republic of Bulgaria – Republic of North Macedonia Programme.
Този проект е съфинансиран от Европейския съюз чрез Interreg – ИПП Програма за трансгранично сътрудничество между Република България и Република Северна Македония.
Овој проект е кофинансиран од Европската Унија преку Interreg- ИПА Програмата за прекугранична соработка меѓу Република Бугарија и Република Северна Македонија.