„Есен Спорт“ ООД – водеща компания за спортно оборудване и „Инвестиции и Строителство“ – лидер в изграждане на жилищни сгради, сключиха рамков договор за изграждане на TITAN Street Fitness паркове върху открити и покривни пространства на новите жилищни сгради на „Инвестиции и Строителство“. За всеки проект индивидуално ще бъдат избрани различни мултифункционални фитнес станции, които включват модули за тренировка на всички мускулни групи. Професионалните уреди са изработени от висококачествена стомана, със специално покритие против атмосферни влияния, сертифицирани са според DIN норми и са отличени с престижни световни награди за иновации и дизайн. Настилката под съоръженията ще бъде изпънена със специално антирефлексно и антибактериално покритие.По този начин клиентите на „Инвестиции и Строителство“ ще получат 24-часов достъп до комплексна жилищна инфраструктура, която ще предлага зона за спорт и отдих на открито – иновативна концепция, която предлага нов стандарт в организацията на личното време и пространство. 
С покупката на жилище от „Инвестиции и Строителство“ Вие инвестирате по най-добрия начин в модерна среда за живот, отдих и спорт.Сигурността и доходоността на парите Ви е гарантирана. Така ние изграждаме ДОВЕРИЕТО.

Източник: https://investbuilding.com/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D1%8A%D0%B2-%D0%BF%D1%8A%D1%82-%D0%B2-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-street-fitness-on-the-roof

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

The project is co-funded by EU through the Interreg-IPA CBC Republic of Bulgaria – Republic of North Macedonia Programme.
Този проект е съфинансиран от Европейския съюз чрез Interreg – ИПП Програма за трансгранично сътрудничество между Република България и Република Северна Македония.
Овој проект е кофинансиран од Европската Унија преку Interreg- ИПА Програмата за прекугранична соработка меѓу Република Бугарија и Република Северна Македонија.