Крива паланка, 23 септември 2020 г. – От един ден до 29 септември през следващата седмица от работната сесия младежите от Крива паланка провеждат това обучение на тема „Туризмът е колко здравословна е превенцията“. Petdnevnata obuka INTO ce realizira в спортната зала „Guardians 2001“ в Крива Паланка e случаи от проекта от „Младите от Бугари и Северна Македония заедно за туризъм колко здравословна е превенцията“, който се изпълнява от Северния източник от региона на планинския от земя Благоевград, Република България, в рамките на програмата INTERREG – IPA в Европейската съюз за граничната работа между мен две джави. – В рамките на работата и младежката възраст на Крива Паланка в работа за група от под десет дети на възраст от 7 до 19 години, те ще бъдат запомнени с важността и нарастването на здравната превенция и туризма в нашата от северния източник плански регион, както и в област Благоевград, Р. България. Според разпознаваемата цел на проекта от семинара, викторината е изцяло разпознаваема от достъпа до информацията на страната за наличието на целта за проекта, за която следвате характеристиката на природните географски фабрики на север Източници Plannski Mineralogy region (SIPR) е настоящ бидат и природни географски фабрики в Благоевградска област с минерални извори и терапия с нивно терапия, изяви Младен Протиш, лидер в SIPR. Не работете и практикувайте дейности в края на деня и не насочвайте подготовката за туристическите момичета за превенция на здравето и здравния туризъм в два региона и един за двама души, така че следвайте и дайте приоритет на офертата на рути. Проектът е от Ima за цялото развитие на туристическия капацитет в два региона за безпрецедентно здраве и сътрудничество на млади хора и хора от семейството. Досега с проекта на дейност, фитнес зоната е отворена и игрището за мини голф се намира в Крива паланка, а в Благоевград има здравно-туристически център за вградените, безплатни здравни услуги за младите хора.

Източници:

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

The project is co-funded by EU through the Interreg-IPA CBC Republic of Bulgaria – Republic of North Macedonia Programme.
Този проект е съфинансиран от Европейския съюз чрез Interreg – ИПП Програма за трансгранично сътрудничество между Република България и Република Северна Македония.
Овој проект е кофинансиран од Европската Унија преку Interreg- ИПА Програмата за прекугранична соработка меѓу Република Бугарија и Република Северна Македонија.